HVEM VI ER

Gløsstudentenes Idrettsforening er et samarbeid mellom linjeforeningene Timini, Høiskolens Chemikerforening, Linjeforeningen Delta, Sanctus Omega Broderskap, Volvox og Alkymisten, Spanskrøret og Nabla.

Tilsammen fikk linjeforeningene over 900 nye fadderbarn høsten 2015, og arranger hvert vårt toukers fadderopplegg med en rekke aktiviteter for å få de nye studentene til å bli kjent med hverandre, trives og ha det gøy. Det er viktig for oss å ha noen arrangementer der vi ekskluderer rus fullstendig, slik at ingen av fadderbarna føler seg presset til å drikke. Fra tidligere erfaringsrapporter er det kjent at drikkepress i fadderperioden er et stort problem, og årets fadderkomiteer vil jobbe for å minke dette presset.

Da er det viktig at vi skaper interesse rundt arrangementer der hovedfokuset ikke er alkohol/rus.

I to 2013 og 2014 hadde de fem linjeforeningene Nabla, Delta, Høiskolens Chemikerforening, Timini og Omega gjennomført et alkoholfritt sportsarrangement med bumperturnering i løpet av fadderperioden. Bumper er store oppblåsbare plastballer man trekker over overkroppen.

Bumperturneringen var svært populært, og tidligere fadderbarn har rapportert at dette var en av de beste arrangementene i fadderperioden. Flere av de andre linjeforeningene på Gløshaugen har vist interesse for bumperturneringen.

Med tanke på at dette godt likte arrangementet hadde begynt å bli en tradisjon vil ville heller investere i bumperballene som et samarbeid mellom de syv linjeforeningene.

Dette vil på sikt lønne seg med tanke på at prisen for å leie er høy. Det vil også lønne seg ettersom andre linjeforeninger gjerne vil leie bumperballene, samt muligheter for utleie til privatpersoner den resterende delen av året.

Innkjøp av bumperballer fremmer samarbeidet mellom linjeforeningene ved NTNU ettersom turneringene kan gjennomføres sammen.